Tolkning

TOLKNING

DER FINDES FLERE FORSKELLIGE TOLKEFORMER

Du kan vælge mellem 5 tolkeformer hos os:

 

Simultantolkning

 

Simultantolkning er den mest brugte tolkning til større konferencer. Her oversætter vores dygtige tolke fra en tolkeboks. Vores tolke oversætter, mens de lytter til den næste sætning.

 

 

Hvisketolkning

 

Hvisketolkning bruges ofte i retssale eller til mindre konferencer, hvor kun få deltagere har behov for tolkning. Vores dygtige tolke oversætter samtidig med, at de lytter til taleren. Der tolkes med lav stemme, så andre ikke forstyrres - deraf ordet hvisketolkning.

 

 

Konsekutiv tolkning

 

Ved konsekutiv tolkning, som også kaldes efterfølgende tolkning, holder taleren pause efter endt sætning, så vores tolke kan træde til og oversætte det sagte. Det er den mest benyttede tolkeform ved samtaler, under møder, præsentationer, undervisning, uddannelseskurser m.m.. Tolkene arbejder ud fra hukommelse og/ eller små notater.

 

 

Ad-Hoc tolkning

 

Denne form for tolkning omfatter enhver opgave, hvor emnet ikke kan forberedes for eksempel ved interviews og diplomatbesøg. 

 

 

Oversættelser

 

Vi kan tilbyde dig adgang til et stort netværk af oversættere fra alle dele af verden. Vi kan hjælpe dig med oversættelser med et utal af sprogkombinationer, og vi leverer altid oversættelser af høj kvalitet til lave priser.

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT OS, SÅ HJÆLPER VI DIG MED AT VÆLGE DEN BEDSTE TOLKEFORM TIL DIN OPGAVE.

Kontakt@kvalitets-tolke.dk

Tel: +45 42781784

ER DU I TVIVL?

Kontakt os

2500 Valby

Tel: +45 42781784

Hvem er vi?

Vi er et professionelt tolkebureau med fokus på kvalitet, forståelse og etik. Vi yder tolkebistand både til private, erhvervslivet og offentlige myndigheder.

 

Kvalitets-Tolke

CVR-nr 36231017